SPRAYTAN

SPRAYTAN - NATURLIGT SOLBRUN UTAN SKADOR

 

I över 10 år har vi sprayat er hälsosamt solbruna! Vi har uppnått SprayTan certifiering enligt internationell standard och använder oss av ett manuellt spraytanningsystem. Du blir sprayad av en specialist och självklart har vi både manlig och kvinnlig personal. Läs mer nedan för information om vad du bör tänka på.

FÖRE BEHANDLINGEN

 

 

Innan du kommer till oss för din SprayTan är det viktigt att du skrubbar din hud. Vi vill att du använder en skrubbvante då en peelingkräm kan lämna rester av olja på huden, vilken kan ge ett fläckigt resultat. För bästa resultat vill vi att du skrubbar dig dagen innan behandling. På behandlingsdagen duschar du innan ditt besök. Du ska inte använda någon hudkräm eller deodorant och vi vill att du är utan smink. Kort sagt - Helt naturlig.

Tänk på att ditt eget förarbete påverkar slutresultatet.

 

UNDER BEHANDLINGEN

 

 

När du kommer till oss går vi igenom din hudtyp för att säkerställa ett optimalt resultat. Vi förbehandlar dina fingrar och e.v. andra torra partier som t.ex. armbågar och knän. Du får sedan ta av dig dina kläder. Kalsonger/trosor el. liknande behåller du på. Topless är OK.

Du får instruktioner om hur du ska stå och sedan börjar vi spraya en härlig soldusch med vår egna ekologiska vätska. Vi behandlar hela din kropp 2 gånger för att optimera din bränna så den blir jämn och naturlig.

När du är färdigsprayad torkar vi av dina handflator med en våtservett och du får torka en stund vid en fläkt. Efter en stund är du klar att ta på dig. Vi rekommenderar att du har löst sittande kläder att ta på efter behandlingen och gärna mörka textiler.

 

EFTER BEHANDLINGEN

 

 

När du nu är klar så är det viktigt att du inte utsätter dig för väta. Du bör inte svettas eller duscha inom 4-8 timmar efter behandlingen. För dig som sprayar dig kvällstid rekommenderar vi att du väntar med att duscha till morgonen därpå. När rekommenderad tid gått är det dags att duscha av dig i ljummet vatten.

Efter dusch så är det mycket viktigt att vara noga med att smörja in huden med en bra fuktighetskräm. Vi rekommenderar Moisturizing Lotion eller Aloe Propolis som du hittar på salongen eller HÄR. Var noga med att smörja dig minst två gånger om dagen, så har du en "bränna" som sitter bra och som avtar jämnt.

 

Team WellNEss @ All Rights Reserved