UTBILDNING

BLI SPRAYTAN-SPECIALIST

 

Med mångårig erfarenhet som certifierade spraytan-specialister och med egen tillverkning av spraytan-vätskor, är vi det självklara valet när du vill utbilda dig till spraytan-specialist.

 

Vill du starta din egen spraytan-salong är det till oss du ska komma. Vi utbildar dig, certifierar dig enligt internationell standard och förser dig med de bästa vätskorna, salongsutrustningen och de tillbehör du behöver för att driva eget. Med vår mångåriga erfarenhet kan du vara säker på att få all hjälp du behöver för att göra ett professionellt jobb, med fokus på nöjda och återkommande kunder.

 

Vi ger dig alla förutsättingar för att lyckas som Team WellNEss certifierad spraytan-specialist

 

 

Läs mer om våra vätskor och tillbehör i vår webshop

KVALITÉ SOM LÖNAR SIG

 

Team WellNEss - Det självklara valet för spraytan-vätskor och salongsutrustning.

Spraytan-maskin, tält, vätskor, mm. Hos oss finner du allt som behövs för att komma igång med din verksamhet. Vi hjälper dig att få succé och finns hela tiden tillhands för hjälp och support.

Genom att erbjuda Team WellNEss Professional SprayTan Solutions på din salong kan både du och dina kunder vara säkra på att resultatet blir bra. Dina kunder kommer känna sig trygga med att du erbjuder det bästa valet av vätskor - noga kontrollerade i minsta detalj.

Med över 12 års erfarenhet vet vi vad som krävs och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter för att du ska bli en duktig SprayTan-specialist. Då detta är en marknad i ständig utveckling kan du vara säker på att vi håller koll åt dig. Vi följer inte utvecklingen, vi leder den.

Ring oss om du vill veta mer

Tel: 0723-28 75 10

Följ oss

TeamWellNEss © All Rights Reserved

2017-2018