BOKA SPRAYTAN

KLART DU SKA HA EN SPRAYTAN!

 

Glöm blekheten och boka in dig för en spraytan med Kalmars bästa vätskor! Våra egenutvecklade spraytan-vätskor gör dig inte bara snyggt solkysst, de är en hudvårdsbehandling i sig. Med en spraytan från oss gör du det bästa för din hud!

Vår salong är certifierad enlig internationell standard och det finns både manlig och kvinnlig spraytan-specialist till förfogande. Vi har sprayat i över 12 år och vet vad som krävs för en riktigt snygg "bränna".

Pris: 295 kr

Är ni flera som vill komma på en gång? Boka ett SprayTan-party på vår salong. 250 kr/person inkl. snittar och bubbel. Minsta antal 4 personer.

 

 

BOKA DIN BEHANDLING PÅ TEL 0723-28 75 10 eller HÄR

 

ATT TÄNKA PÅ INNAN, UNDER & EFTER

 

 

FÖRE BEHANDLINGEN

Innan du kommer till salongen för din SprayTan är det viktigt att du skrubbar din hud ren.

Använd en skrubbvante eller grov frottéhandduk då en peelingkräm kan lämna rester av olja på huden vilken kan ge ett fläckigt resultat.

För bästa resultat vill vi att du skrubbar dig dagen innan din behandling.

På behandlingsdagen duschar du innan ditt besök. Använde en mild flytande tvål.

Du ska inte använda någon hudkräm eller deoderant och vi vill att du kommer till salongen utan smink.

Kort sagt - Helt naturlig

Tänk på att ditt eget förarbete har stor inverkan på slutresultatet.

UNDER BEHANDLINGEN

När du kommer till salongen går vi igenom din hudtyp för att säkerställa ett optimalt resultat.

 

Du får en blockeringskräm på dina fingrar och e.v. andra torra partier som t.ex. armbågar och knän för att förhindra att dessa partier blir för mörka.

 

Efter detta är det dags att ta av dig dina kläder. Du väljer själv hur mycket du vill ta av. De flesta väljer att behålla kalsonger/trosor på, men sprayar sig topless. Gör vad som känns bäst för dig.

 

Din specialist berättar hur du ska stå och sedan börjar själva sprayningen så du får en fin brun färg. Vi sprayar alltid hela din kropp två gånger för att optimera din "bränna" så färgen blir jämn och naturlig.

EFTER BEHANDLINGEN

När du är färdigsprayad torkar vi av dina handflator med en våtservett innan du får stå vid fläkten och torka en stund. När det är dags att klä på sig rekommenderar vi löst sittande kläder i mörka textilier.

 

När du nu är klar så är det viktigt att du inte utsätter dig för väta. Du bör inte svettas eller duscha inom 6-8 timmar efter behandlingen.

För dig som kommer och sprayar dig kvällstid rekommenderar vi att du väntar med att duscha till morgonen därpå.

 

När rekommenderad tid gått är det dags att duscha av dig i ljummet vatten. Badda med handduken försiktigt efter din första dusch efter behandlingen, gnugga ej.

Smörj in huden med en fet hudkräm, gärna med Aloevera för att behålla din gyllenbruna färg så länge som möjligt. Detta gör också att färgen tonas av jämnt och snyggt utan att det blir fläckigt.

VÅR AVBOKNINGSPOLICY!

Avbokningar som sker när det är mindre än 24 timmar tillbehandlingstiden kommer att debiteras med 50% av behandlings-kostnaden. När du bokar en behandling görs en muntlig överenskommelse. Vi förbinder oss att avsätta bokad tid för dig och den behandling du bokat och du förbinder dig att komma på avsatt tid. Eftersom vi förbinder oss att avsätta tiden just för dig, kan vi inte heller erbjuda den till någon annan. Dyker du då inte upp hamnar vi i en situation där vi står med en ledig tid som någon annan kan ha velat ha. Av den anledningen blir du betalningsansvarig för den tid du bokat. Detta är något du accepterar genom att boka din behandling hos oss. Avbokning skall ske via tel/sms till 0723-28 75 10

Ring oss om du vill veta mer

Tel: 0723-28 75 10

Följ oss

TeamWellNEss © All Rights Reserved

2017-2018