OM OSS

SPRAYTAN, SJÄLVFÖRSVAR, MASSAGE & KROPPSVÅRD

Det sammanfattar oss bra.

 

I över 10 år har vi arbetat professionellt med SprayTan på våra salonger i Norrköping, Kalmar och i Borgholm på underbara Öland. Sedan hösten 2016 är vi åter stationerade i Kalmar, där vi sprayar med våra egna ekologiska vätskor. Vi utbildar och förser även nya salonger med kunskap, spraytanutrustning, vätskor och tillbehör. Vill du ansluta din salong till oss? Maila eller ring.

ELISA & NICLAS WILHELMSSON

 

 

Vi som driver Team WellNEss är Elisa & Niclas Wilhelmsson. Vi har arbetat som spraytan-specialister sedan 2006 och har drivit salonger i både Norrköping, i Kalmar och på Öland. Idag arbetar vi i egna spraytan-salongen i Kalmar, men också med utbildning och utveckling av salonger runt om i landet. Vi har utvecklat egna ekologiska vätskor under namnet Team WellNEss Professional SprayTan Solution, och driver en webshop med spraytanutrustning, vätskor och tillbehör.

Vill du tillhöra vårt team av salonger? Anslut dig genom att kontakta oss.

 

DIN HÄLSA I FOKUS

 

 

Genom vårt samarbete med Polargo så erbjuder vi förstklassiga produkter för ditt välbefinnande. Oavsett om det är kosttillskott av högsta kvalité eller hudvårdsprodukter så hittar du dom i vår externa webshop: www.friskvardsbutiken.se

Team WellNEss @ All Rights Reserved